Teknologji

Matematikë e thjeshtë nën presion

matematik-euml-e-thjesht-euml-n-euml-n-presion_hdSipas shumë studimeve në presion nuk mund të bëhen as edhe gjërat më të thjeshta, duke mos përjashtuar as matematikë të thjeshtë.

Më së miri këtë e tregon një lojë e re e publikuar së fundi, e cila ju sfidon me matematikë të thjeshtë në presion kohor të shkurtër.

Loja për Android mund të shkarkohet në http://j.mp/bsmup dhe për iPhone në http://j.mp.aplsmup

Pasi të instalohet loja është shumë e thjeshtë dhe direkte. Ajo të nxitë duket të kërkuar që të provosh vetën, dhe pasi ju vendosni të sfidoheni ju paraqiten numra të rastit dhe operacioni matematikor. I keni shumë pak sekonda për përgjigjje, dhe kjo shkon duke u zvogëluar me kalimin e hapave / përgjigjeve të sakta.

Ne ju ftojmë ta instaloni atë dhe të sfidoheni se sa mund të përballoni stresin me matematikë të thjeshtë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button