Politika

Meta: Absolutisht të gjithë janë dhe duhet të jenë të barabartë para ligjit

Kryetari-i-Kuvendit-Ilir-Meta-11-525x350Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta i pyetur sot nga gazetarët nëse po negociohet me opozitën për kthimin e saj në Parlament, u përgjigj se në çdo moment opozita është e mirëpritur për të përmbushur përgjegjësitë e saj.
“Opozita është zgjedhur për të sjellë zërin e atyre që e kanë votuar dhe absolutisht do të krijohen të gjitha kushtet dhe mundësitë që ajo të ketë të gjithë hapësirën që meriton dhe që ia jep Kushtetuta dhe Rregullorja”, u përgjigj Meta.
Pyetjes së gazetarëve, nëse ‘fëmijët e politikanëve janë më imun para ligjit se qytetarët e thjeshtë’, përgjigjja e kryeparlamentarit ishte:’absolutisht të gjithë janë dhe duhet të jenë të barabartë përpara ligjit’.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button