Europa

Ndeshje trenash në Gjermani, 35 të lënduar

ndeshje-trenash-n-euml-gjermani-35-t-euml-l-euml-nduar_hdNë ndeshjet ndërmjet trenit të udhëtarëve dhe atij transportues në afërsi të Manhajmit, në jug të Gjermanisë, janë lënduar 35 persona nga të cilët 4 persona kanë marrë lëndime të rënda.

Aksidenti ndodhi rreth të premtën orës 21.00 pasi treni transportues goditi trenin që transportonte 250 udhëtarë që udhëtonin për në Graz, Austri , njofton AFP .

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button