Te ndryshme

Në vend të gërshërëve për të prerë flokët ,parukirei përdor një shpatë të samurave

adsÇdo parukier ka mënyrën e vet të të prerit të flokëve dhe një model të preferuar, të cilin shpesh preferon ta aplikojë tek shumë klientë. Veçantia dhe aftësia me prerjen është ajo që e bën një sallon bukurie të jetë më i frekuentuar se disa të tjerë.

Parukieri të cilin do të shikoni në videon e mëposhtme ka një veçanti të rrallë dhe tejet të jashtëzakonshme. Në vend të përdorimit të gërshërëve, Nguyen Hoang Hung përdor një shpatë të samurave japonezë, e njohur me emrin katana.

Nëse pjesa më e madhe e klientëve nuk do ta lejonin asnjëherë parukierin e tyre t’ju printe flokët me një mjet të tillë, klientët e Hung shprehen tejet të kënaqur nga puna e tij.

Hung përdor një mënyrë shumë të lehtë të të prerit të flokëve, e cila i lejon përdorimin e shpatës si mjet për të realizuar modelet në vend të gërshërëve.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button