Rajoni

Nikoliç dhe Ivanov konfirmojnë bashkëpunimin optimal mes dy vendeve

a63Presidentët e Maqedonisë dhe Serbisë, Gjorge Ivanov dhe Tomislav Nikoliç konstatuan se bashkëpunimi midis dy vendeve është shumë i mirë dhe se marrëdhëniet miqësore zhvillohen në frymën e fqinjësisë së mirë dhe bashkëpunimit të afërt mes dy popujve.

Presidenti Ivanov theksoi se qëndrimet e ndryshme për ndonjë çështje nuk duhet të pengojnë për marrëdhënie të mira.

“Ky është shembull pozitiv në rajonin tonë”, tha Ivanov. Presidenti maqedonas filloi dje një vizitë zyrtare në Serbi.

Gjatë kësaj vizite, Ivanov do tëtakojë edhe përfaqësues të pakicës kombëtare të Maqedonisë në Republikën e Serbisë.

Sot, Ivanov do të marrë pjesë në takimin e 38-të të Grupit Evropian të Komisionit Trilateral, që vlerësohet si takim i njerëzve më me ndikim në botë, thënë ndryshe qeveria botërore në hije

Related Articles

Nje koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button