Rajoni

Në duart e qytetarëve 750 000 armë ilegale

a65Qytetarët e Bosnje-Hercegovinës posedojnë 750 000 copë armë ilegale, edhe pse gjatë një operacioni njëvjeëar nga policia ishin mbledhur 7 000 armë të lehta dhe 300 000 copë municione.

”Përveç armëve të lehta janë mbledhur edhe një numër më i vogël i mjeteve të vogla dhe shpërthyese”, deklaroi për gazetën boshnjake “Nezavisne novine” Jasmin Porobiç, përfaqësues i Programit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Zhvillim.

”Qyetarët ende mund t’i dorëzojnë pa pasoja ligjore armët ilegale që posedojnë”, deklaroi ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button