Te ndryshme

Një ‘Jaguar’ ‘fluturon’ mbi Londër

Një ‘Jaguar’ fluturues në qiejt e Londrës. Për shumë nga ata që u bënë dëshmitarë të spektaklit ishte një surprizë e vërtetë teksa në ërt e para të mëngjesit panë një helikopter të transportonte makinën luksoze përmes reve.

jaguaer 1

Londinezët kanë shpejtuar të shpërndajnë në Twitter imazhet e bukura të kapura prej tyre të ‘Jaguarit’ që ‘fluturonte’ mbi Tower Bridge. Një spektakël i vërtetë! Dhe të gjithë pyesnin se çfarë po ndodhte. Pak orë më vonë policia e Kentit qartësoi gjithçka me një tweet: bëhet fjalë për një spot publicitar, prezantimi i modelit të fundit të ‘Jaguar’.

jaguar2

jaguar 3

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button