roze

Një Nicki Minaj ndryshe

minajNëse do të përshkruanim këngëtaren Nicki Minaj me dy fjalë, nuk do e quanim femër me klas apo femër e sofistikuar, por në një set fotografik për ‘L’Uomo Vogue’ ajo është e tillë.

Ndryshe nga herët e tjera, ajo pozon e veshur me fustan të zi dhe kostume elegante.

Seti fotografik është realizuar nga Francesco Carrazzini.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button