Kronika

Një shqiptar i Maqedonisë humb jetën në luftimet në Siri

Mediat maqedonase raportojnë se një shqiptar i Maqedonisë është vrarë gjatë luftimeve të fundit për xhihad në Siri. Sipas shtypit fqinj, bëhet fjalë për 24-vjeçarin Sadik Xhemaili, 24 vjeç nga fshati Zdunje i Gostivarit.

al_nusra_548041233Xhemaili ishte larguar për në Siri në muajin shtator të vitit të kaluar, duke përshkruar kufirin e Qafës së Thanës për të mbërritur më pas në Turqi.

24-vjeçari është viktima e fundit e një liste të gjatë shqiptarësh nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia që kanë humbur jetën në Siri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button