Europa

Një tjetër barkë gjigante me 350 emigrantë ilegalë në portin në Lampeduzës

aaa174Një barkë gjigante me 350 emigrantë ilegalë sirianë, eritreas dhe somalezë, duke përfshirë më shumë se 110 gra dhe 30 fëmijë, mbërriti sot në mëngjes në portin italian të Lampeduzës duke iu shmangur operacionit të kontrollit detar të mjeteve shpëtuese. Barka që mbante emigrantë me origjinë afrikanojugore dhe shtetas sirianë u ankoruan në portin tregtar, ku ushtarët italianë ndihmuan në pritjen dhe akomodimin e tyre të përkohshëm.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button