Kronika

Nuk deklaroi pasurinë, dërgohet për gjykim ish-drejtoresha e Arsimit të Fierit

Prokuroria e Fierit merr te pandehur dhe dërgon për gjykim ish-drejtoreshën e Arsimit të këtij qyteti, Miranda Bullati, e akuzuar për veprën penale të “Refuzimit për deklarim të interesave private (pasurisë)….”, pas largimit nga funksioni, parashikuar nga neni 257/a, paragrafi i parë i Kodit Penal.

PROKURORIA-PERGJITHSHME-GODINA1-525x3505Prokuroria ka nisur hetimin në bazë të një kallëzimi të mbërritur në korrik 2014 nga ana e Inspektoratit të Lartë të Deklarimit dhe Kontrollit të Pasurive dhe Konfliktit të Interesave (ILDKPI).

Në bazë të veprimeve hetimore rezulton se shtetasja Bullati nuk e ka dorëzuar formularin e deklarimit të pasurisë në afatet e përcaktuara ligjore, duke mos e respektuar këtë detyrim edhe pasi ndaj saj është aplikuar fillimisht masa administrative “Gjobë”.

Related Articles

Nje koment

  1. RAMA NUK E DIN SI JANE LIGJET NE EUROPE KUR NUK PAGOJNE TAKSAT ..APO ESHTE NAIVE .. PO NUK I PAGOVE NE KOHEN E DUHUR …PAGUAN 10% ME SHUME SE SHUMA E CACTUAR … DHE TE VERIFIKOJE TE GJITHE BIZNESAT QE KANE FITUAR MILIONA DHE NUK I KANE DEKLARUAR FITIMET …KESHTU VEPRON EUROPA ..POR RAMA META E KANE MENDJEN TE MBUSHI XHEPAT JO TE LUFTOJNE KORRUPSIONIN ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button