Kronika

Nuk pagoi energjinë, Koka shkarkon Kryeinspektorin Thimio

Shkarkohet nga puna kryeinspektori i Mjedisit, Pyjeve dhe Ujërave në Gjirokastër, Kristaq Thimio. Urdhri për lirimin e tij nga puna është lëshuar nga ministri i Mjedisit, Lefter Koka, sepse Thimio ka rezultuar debitor ndaj OSHEE-së.

lefter-kokaNë këtë Ministri, Thimio është zyrtari i dytë që shkarkohet  se nuk ka shlyer faturat e energjisë elektrike.

Disa ditë më parë, kryeministri Rama kërkoi shkarkimin e zv.ministres së Mjedisit, Diana Bejko për të njëjtën arsye.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button