Moda

Nuse me këpucë të sheshta

10 ide këpucësh për ditën tuaj të veçantë.

Kur vjen puna për të zgjedhur këpucët e dasmës, këpucët me takë janë zgjedhja e duhur. Por, për ato që preferojnë rehatinë, të sheshtat janë gjithmonë një mundësi, edhe pse më pak e zakonshme.Frymëzohuni nga këto 10 palë këpucë pa takë, të cilat do t’ju shoqërojnë pa dhimbje gjatë ceremonisë së dasmës.

Nga modelet e guximshme me zemra tek ato me tyl, këto këpucë janë perfekte për të shkuar drejt altarit dhe për të kërcyer gjatë gjithë natës. 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu
Close
Back to top button