Politika

PD do të marrë pjesë në tryezën e reformës në drejtësi

Deputeti-i-PD-se-Eduard-Halimi-524x350Partia Demokratike ka deklaruar se do të marrë pjesë në tryezën e përbashkët për reformën në drejtësi.

Deputeti i Partisë Demokratike, Eduard Halimi, deklaroi sot se “opozita kërkon që reforma në drejtësi të jetë gjithëpërfshirje dhe me pjesëmarrjen e të gjitha institucioneve, duke siguruar një drejtësi të pavarur dhe pa ndikime politike”.

Vendimi i opozitës për të marrë pjesë në tryezën për reformën në drejtësi vjen në një kohë që PD-ja ka bojkotuar Parlamentin, por që mori pjesë në takimin e përbashkët të Komisionerit të BE-së për Zgjerimin Stefan Fule me përfaqësuesit e qeverisë dhe opozitës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button