Kronika

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët (Foto)

Kryeministri Edi Rama ka postuar sot një set fotografish, ku tregohet transformimi që ka pësuar Drejtoria e Policisë së Tiranës dhe shërbimi për qytetarët në këtë Drejtori.

“Standarde europiane shërbimi për qytetarët. Dje pasdite në çeljen e dyerve të Drejtorisë së Policisë Tiranë, që nga një mjedis i mbyllur e i degraduar ku gëlonin pisllëku e rryfsheti, kthehet në një shërbim të hapur 24 orë për qytetarët dhe monitorimi online të çdo kërkese e kallzimi për Policinë e Shtetit”, shkruan Kryeministri Edi Rama në postimin e tij.

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Rama: Standarde europiane shërbimi për qytetarët

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button