Politika

PD: Reklama me paratë e taksapaguesve

Laura_Vorpsi1-525x350PD ka dale te dielen me nje deklarate te zedheneses Laura Vorpsi, ku theksohet se Edi Rama vazhdon të paguajë reklama me paratë e taksapaguesve për të treguar gjera që nuk kanë ndodhur as sot, as këto 300 ditë.

“Shqetësuese dhe skandaloze është kjo çështje për paratë që qeveria po shpenzon në përpjekjen për të ndryshuar realitetin e humbjes masive të vendeve të punës, rritjes së krimit dhe pasigurisë, rënies së ekonomisë dhe mungesës së investimeve”, theksohet ne deklarate.

“Dështimet e njëpasnjëshme të këtyre 300 ditëve, Edi Rama po përpiqet t’i mbulojë me një abuzim të pastër financiar, një tjetër flluskë e madhe dhe boshe në listën e gjatë të mashtrimeve të tij”, vihet ne dukje ne deklarate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button