Te ndryshme

Plazhet më të bukura të kinematografisë

Maya-Bay-he-BeachMe rërën e butë, natyrën e egër dhe ujërat e qeta e të kristalta, ata janë cilësuar si vendet më magjepsëse dhe më të bukura. Edhe pse në disa nga filmat më të bukur të kinemasë ata shndërrohen në plazhe apo vende ku shuam personazhe humbin jetën apo pësojnë tragjedi, kjo nuk jua humb bukurinë.

Më poshtë po ju prezantojmë me plazhet më të bukura të kinematografisë, në të cilët kanë luajtur aktorët më në zë të këtij universi.

Maya Bay – “The Beach”

Ishulli Monuriki, Fiyi – “Castaway”

Playa de Mónsul, Almería – “Indiana Jones”

Curracloe, Irlanda – “Save Ryan”

Playa de Andrín, Asturias – “The Orphanage”

Ses Illetes, Formentera – “Lucía y el sexo”

Castaway Cay, Bahamas – “Splash”

Karekare, New Zeland – “Piano lessons”

West Sands Beach, St. Andrews – “Glory moments”

Cabo de San Lucas, México – “Troy”.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button