Kronika

Policia evakuon dy familje, mbeten të izoluara bagëtitë

Në fshatin Qarr u evakuan 2 familje, raporton Policia e Shtetit, duke dhënë detaje mbi punën që uniformat blu dhe grupet ndihmëse po kryejnë në zonat e përmbytura në fshatrat përreth lumit Vjosë.

SHQIPERIAAAAAAAAAAAAAAAKështu sipas Policisë,  në Hoxharë janë izoluar 100 bagëti dhe ndihma  po bëhet vetëm me gomone nga Delta Forcë.

Në Fik rreth 50 banorë me bagëtit e tyre kërkojnë ndihmë për të nxjerrë bagëtitë nga uji. Në pyllin e fshatit Darëzeze janë 10 barinjë me 1 000 bagëti që kërkojnë ndihmë.

Në ndihmë të tyre janë nisur F.N.SH dhe Delta Forcë, së bashku me grupin e emergjencave civile.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button