Kronika

Policia: Ja masat për sigurimin e rendit e qetësisë para, gjatë e pas protestës së PD-së

policiaDrejtoria e Policisë së Qarkut Tiranë ka marrë të gjitha  masat për rendin e sigurinë per zhvillimin normal të marshimit protestë, të subjektit politik Partia Demokratike e Shqipërisë.

Sa sipër, ditën e nesërme, datë 22 nëntor 2014, duke filluar nga ora 10.00  nuk do të lejohet parkimi i automjeteve në sheshin “Skënderbej”, Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” dhe në sheshin “Nënë Tereza” Tiranë.

Do të bllokohet totalisht qarkullimi i mjeteve  duke  filluar nga 11.00 deri në orën 16.00 të ditës së nesërme dhe nuk do të lejohet parkimi në sheshin “Skëndërbej”, Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, sheshin “Nënë Tereza” si dhe Sheshin “Italia”.

Policia e kryeqytetit ka marrë të gjitha masat për zhvillimin normal të marshim – protestës para, gjatë dhe në përfundim të këtij aktiviteti politik.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button