Kronika

Prokuroria dërgon për gjykim dosjen e tre ushtarëve, prodhonin eksploziv

Prokuroria për Krimet e Rënda dërgon për gjykim tre persona të akuzuar për prodhim dhe shitje të materialeve eksplozive me përmbajtje C4.

Sipas burimeve zyrtare, janë përfunduar hetmimet lidhur me këtë grup.

Kleo Gjinkola, Fran Kolaj, dhe Alban Hodaj, të tre ushtar profesionistë, prodhonin dhe shisnin sipas porosive bomba me mekanizma shpërthyer nga distanca, kundrejt shumave 1500-2500 euro.

Ata janë hetuar me masën e sigurimit ‘arrest në burg” dhe janë arrestuar në datë 30.06.2014.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button