Ekonomia

Publikohet manuali “Doracaku Metodik i Auditimit të Brendshëm”

Drejtoria e Auditimit  të Brendshëm në ministrinë  e Zhvillimit Urban dhe Turizmit, nxori manualin  “Doracaku metodik i auditimit të brendshëm”.

KopertinaKy manual është një guidë e vlefshme  mbi shërbimet e auditimit të brendshëm  në institucione të ndryshme të administratës publike dhe ka  në fokus veprimtarinë e ministrisë së Zhvillimit Urban dhe Turizmit, si dhe të subjekteve të varësisë së kësaj ministrie.

Ky punim i veçantë,  miratuar nga ministria e Financave, do të ndihmojë në përditshmërinë e punës së stafit auditues. Ai do të shërbejë  si konsultues, ciceron, bashkëudhëtar, apo libër xhepi, që nuk do rreshtë së punuari në të ardhmen përmes përmirësimit.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button