Kosova

Remi: Veteranët nuk djegin libra!

remi-veteran-euml-t-nuk-djegin-libra_hdDeputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK-së, Rrustem Mustafa – Remi, i cili ka qenë komandant i UÇK-së për Zonën Operative të Llapit, thotë se në raftet e librave duhet të jenë edhe libra nga autorët serbë dhe të tjerë edhe nëse mendojnë ndryshe nga ne.

Sipas tij, veteranët kanë luftuar që edhe ata që mendojnë ndryshe të kenë të drejt të shprehen lirisht.

“Veteranet nuk djegin libra. Ata duhet te lexojn dhe vlersojne! Ngase veteranet kan luftuar qe edhe ata qe mendojene ndryshe te kene te drejt te shprehen lirisht. Ka libera ne te gjitha gjuhet e botes qe shohin LIRINE tone si vet UCK… te ne duhet lejuar qe ne raftet e librave te qyteteve tona te jene edhe libra nga autoret serbe dhe te tjere qe mendojn si te duan, tani ka nje vlersim NOTORE te ditur per UCK-n. UCK-ja ka hapur rrugen per liri dhe perspektive ne vendin tone dhe me gjere!!!”(sic) ka shkruar Mustafa në Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button