Europa

Rreth 5 000 policë të mobilizuar për mbrojtjen e shkollave hebreje në vend

Rreth 5 000 policë dhe agjentë francezë do të mobilizohen që prej ditës së sotme për të mbrojtur të gjitha shkollat hebreje të vendit, dhe ushtarë do të dërgohen gjithashtu si përforcime në 48 orë, njoftoi ministri i Brendshëm francez, Bernard Cazeneuve.

mobilizimCazeneuve e ka bërë këtë njoftim para prindërve të nxënësve të një shkolle hebreje në një lagje në jug të Parisit, pranë vendit ku Amedy Coulibaly, një prej xhihadistëve, autor i atentateve të javës të kaluar në një supermarket hebre në lindje të Parisit, u vra nga policia franceze.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button