Kosova

Seanca e sotme në 15 fotografi

Sot u zhvillua seanca e Kuvendit të Kosovës, e thirrur nga më shumë se 60 deputetë të Bllokut VLAN. Aty nuk ishin pjesëmarrës deputetë të PDK-së dhe shumica e deputetëve të komunitetit pakicë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button