Kosova

Thaçi: Nuk ishte seancë por takim joligjor

tha-ccedil-i-nuk-ishte-seanc-euml-por-takim-joligjor_2_hdKryetari i PDK-së, Hashim Thaçi tha pas takimit me kryesinë e kësaj partie, se biseduan rreth gjetjes së një mundësie për krijimin e institucioneve të Kosovës.

Thaçi e ka quajtur jolegale, jozyrtare dhe antiligjore, takimin e sotëm të bllokut në hapësirat e Kuvendit.

Ai tha se Blloku keqpërdori hapësirat e Kuvendit duke vepruar përtej autorizimeve të tyre si deputetë.

Thaçi bëri thirrje sërish që të ulen të gjithë liderët dhe të bëjnë një marrëveshje për formimin e institucioneve të Kosovës në bazë të Kushtetutës, Ligjeve dhe respektimit të rezultatit të 8 qershorit

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button