Kosova

Shtohen pakënaqësitë me punën e Jahjagës dhe Thaçit

shtohen-pak-euml-naq-euml-sit-euml-me-pun-euml-n-e-jahjag-euml-s-dhe-tha-ccedil-it_hdUNDP dhe USAID ka në publikuar pulsin publik në të cilin janë paraqitur kënaqëshmeritë në performancën e institucioneve publike, qendrore, gjykatave dhe të tjera.

Vetëm 25 % e qytetarëve kanë deklaruar se janë të kënaqur me punën e legjislativit, ekzekutivit dhe gjyqësorit, transmeton rtk.

Niveli i kënaqëshmërisë në punën e institucioneve qendrore është ulur për 25 pik të përqindjes.

Vetëm 34 % e qytetarëve janë të kënaqur me punën e kryeministrit në krahasim me 48.5 % në prill të vitit 2014.

Edhe presidentja ka pësuar rënie të kënaqëshmërisë në punën e saj, ku nga 48 % ka rënë në 41 %.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button