Kosova

Takohen grupet punuese të Prishtinës e Beogradit

takohen-grupet-punuese-t-euml-prishtin-euml-s-e-beogradit_hdDialogu Beograd-Prishtinë në mes të grupeve të punës filloi në Bruksel të premten në mëngjes, dhe delegacioni i Beogradit udhëhiqet nga Drejtori i Zyrës së qeverisë serbe për Kosovën, Marko Gjuriç.

Bisedimet janë duke u zhvilluar në selinë e Shërbimit të Veprimit të Jashtëm Evropian, dhe delegacioni i Beogradit, po ashtu përfshinë zëvendësdrejtorin e Zyrës për Kosovën, Dushan Kozarev, oficerin ndërlidhës të qeverisë së Serbisë në Prishtinë, Dejan Pavicevic dhe koordinatorin e ekipit të ngarkuar me ngritjen e komunitetit të komunave serbe, Ljubomir Mariç.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button