Te ndryshme

“Silence Therapy”, udhëtimi i mirëqenies

C_4_articolo_2064982_upiImageppSapo keni përfunduar pushimet por ndiheni të stresuar dhe mezi prisni të ambientoheni me rutinën, apo, pse jo, edhe të bëni disa pushime të reja? Nëse po ju këshillojmë të njiheni me disa nga vendet më tërheqëse të Italisë, nga Trentino në Sardenjë, ku do të keni mundësi të provoni “Silence Therapy”, e thënë në shqip, Terapia e Qetësisë. Asgjë nuk mund ta zëvendësojë qetësinë dhe përfitimet që ofron bashkëpunimi dhe afërsia me natyrën. Nuk ju ngelet gjë tjetër veç se të zgjidhni një vend të mirë që ju pëlqen dhe të shijoni paqen. Ju mund të zgjidhni të pushoni në mal, në det, në kodër apo në afërsi me lumenjtë. Zgjedhja është e juaja. Nuk do të jenë udhëtime të zjarrta, mes alkoolit të pafundmë dhe të shfrenuar, por të qeta, kurative dhe padyshim, të paharuara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button