Kosova

Sot, përfundimisht programi qeverisës

Grupet punuese të PDK-së dhe LDK-së janë futur në fazën finale. Madje grupi i cili po punon në harmonizimin e programit qeverisës, pretendohet të ketë mbaruar punën.
sot-p-euml-rfundimisht-programi-qeveris-euml-s_hdAnëtarë të këtij grupi kanë paralajmëruar se të hënën (sot) do të miratohet përfundimisht programi qeverisës në bazë të të cilit do të qeveriset vendi në 4 vjetët në vazhdim.

Në fazën finale është edhe ndarja e dikastereve, mirëpo anëtarë të këtij grupi nuk kanë dashur të zbulojnë ditën se kur do të bëhet ndarja përfundimtare e posteve.

Arsim Bajrami nga Partia Demokratike e Kosovës, i cili e kryeson grupin për harmonizimin e programit qeverisës nga kjo parti, ka thënë se grupet punuese do ta mbarojnë punën e tyre sot.

“Grupet punuese të të dy partive të hënën (sot) do ta përfundojnë punën dhe do ta miratojmë harmonizimin e programit qeverisës për periudhën 2014- 2018”, ka thënë Bajrami.

Gazeta ka provuar të marrë qëndrim edhe nga Avdullah Hoti i LDK-së, i cili e kryeson këtë grup nga kjo parti, mirëpo ai nuk i është përgjigjur thirrjeve të shumta.

Edhe ndarja e posteve ministrore është në fazën finale.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button