Kronika

Tornado në Leskovik

Moti i keq i ditëve të fundit ka shkaktuar dëme nga veriu në jug. Në disa zona reshjet  kanë lënë pas ujë, baltë dhe rrugë të shkatërruara.

Por nuk mungojnë edhe episode të ngjashme me pasojat që shkakton një tornado. Në “Ti Raporton” në Top Channel kanë ardhur këto pamje nga Leskoviku.

Furtuna atje ka dëmtuar shumë çati shtëpishë, por dhe pallate. Të paktën dy familje janë zhvendosur si pasojë e dëmeve.

Nëpër rrugë janë rrëzuar pemë, të cilat shpesh kanë dëmtuar edhe makinat që kanë qenë të parkuara.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button