Kronika

Trafik i rënduar në autostradën Tiranë-Durrës

tiran-durres1Trafik  i rënduar për një periudhë kohe në autostradën Tiranë-Durrës, si pasojë e fluksit të madh të automjeteve për të shkuar pranë detit.

Paraditen e sotme ka patur trafik të rënduar në autostradën Tiranë- Durrës, për shkak të numrit të madh të automjeteve që lëviznin në drejtim të qytetit bregdetar.

Në autostradën Tiranë-Durrës kishte prezencë të forcave të policisë, të cilët u angazhuan për të normalizuar situatën.

Policia  rrugore e Tiranës dhe Durrësit përforcoi forcat për të liruar trafikun më të dyja pjesët e akseve rrugore.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button