Kronika

Transferohen nga detyra prokurorët që hetuan 3 deputetët

sherriProkurorët që ngritën akuzat ndaj 3 deputetëve, atyre të PS, Arben Ndoka e Pjerin Ndreu si dhe deputetit demokrat Astrit Veliaj janë transferuar në detyra të tjera.

Mësohet se prokurori Artur Selmani që hetoi dosjen konfliktit të ambientet e kuvendit mes deputetëve të PS dhe atij demokrat Gent Strazimiri është komanduar prokuror i thjeshtë në Prokurorinë e Përgjithshme. Në vend të tij këtë çështje do ta ndjekë prokurori Adnan Xholi.

Shkak i këtyre transferimeve mësohet të jetë bërë ngarkesa që prokurorët kanë në punë.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button