Kronika

Tuneli i Kërrabës do vazhdojë të qëndrojë i mbyllur deri më datë 12

tuneliTuneli i Krrabës dhe rruga e re Tiranë-Elbasan do të vazhdojë të qëndrojë e mbyllur edhe për të paktën 10 ditë të tjera.

Kompania ndërtuese kishte njoftuar se rruga do të hapej mëngjesin e së martës pas përfundimit të disa punimeve në shtratin e saj, por për shkak se punimet po vijojnë ende, sot është njoftuar se mbyllja e kësaj rruge dhe e tunelit do të vijojë edhe 10 ditë të tjera dhe hapja do të bëhet në orën 7 të mëngjesit të datës 11 korrik.

Lidhja mes Elbasanit dhe Tiranës do vijojë të bëhet nga rruga e vjetër në Qafën e Krrabës dhe për mjetet e rënda dhe trajlerat nga segmenti Elbasan-Durrës.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button