Rajoni

Vuçiç: Nuk jemi të dobët pse duam të bisedojmë me Kosovën

vucic1Në një postim në Twitter, Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vuçië ka thënë se Serbia nuk është e dobët dhe naive që do të bisedojë me Kosovën.
“Fakti që Serbia do të bisedojë nuk do të thotë që është e dobët, fakti që jemi konstruktivë nuk do të thotë se do të lëshojmë pe, fakti që besojmë nuk do të thotë se jemi naivë” ka thënë ai.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button