Kronika

Zbardhen kuotat e lira sipas fakulteteve në Tiranë

Janë zbardhur kuotat e lira për në universitetet publike në vend.

Të gjithë maturantët që nuk kanë fituar deri më tani kanë dy ditë kohë për të bërë regjistrimet.

Sipas të dhënave të publikuara, në mjaft universitete ka kuota të lira.

Kështu, tek Gjuhët e Huaja janë 483 kuota të lira, në Shkencat Sociale janë 402 kuota.

Tek Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë janë 317 kuota të lira. Tek Shkencat e Natyrës, 937 kuota të lira.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button