Kronika

Zbatohet projekti për krijimin e terreneve sportive për 4 shkolla në Durrës

10451797_10152811425281119_5770631831876790614_n-266x200Në 4 shkolla 9- vjeçare të qyteti të Durrësit po zbatohet projekti për  krijimin e terreneve sportive.

Sipas burimeve nga bashkia e Durrësit, projekti për krijimin e hapësirave sportive në shkolla është një grant i përfituar nga qeveria, ku kanë përfituar 4 shkolla 9-vjeçare në qendër të qytetit.

Projekti është hartuar për secilën shkollë sipas hapësirave të terrenit që ato kanë patur.

Zbatohet projekti për krijimin e terreneve sportive për 4 shkolla në Durrës

Fushat e basketbollit kanë një sipërfaqe prej 500m2. Punime të tjera të cilat po kryhen janë sistemimet e hapësirave të oborreve, mbjellje peme e tapet gjelbërimi si dhe vendosje stolash.

Sipas burimeve realizimi i këtij projekti është ende në proces

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button