Home / Rajoni / Maqedonia

Maqedonia

Kryeministri malazez vizitë zyrtare në Maqedoni

Kryeministri malazez, Dushko Markoviq sot do të qëndrojë për vizitë zyrtare në Maqedoni. Në delegacionin, që e kryeson kryeministri Markoviq janë edhe Osman Nurkoviq, ministër i Transportit, Predrag Mitroviq, ambasador i Malit të Zi në Republikën e Maqedonisë, Aleksandar Erakoviç, ...

Read More »

Shtabi republikan për reforma në VMRO-DPMNE dje mbrëma, pas rezultatit të dobët që korri në zgjedhjet e djeshme lokale, i dërgoi mesazh liderit të partisë Nikolla Gruevski të japë dorëheqje dhe të mundësojë proces demokratik në parti, po ashtu mbajtje të procesit zgjedhor me të cilin anëtarët lirisht do mund të zgjidhinin liderin e tyre të ri të kësaj partie

Shtabi republikan për reforma në VMRO-DPMNE dje mbrëma, pas rezultatit të dobët që korri në zgjedhjet e djeshme lokale, i dërgoi mesazh liderit të partisë Nikolla Gruevski të japë dorëheqje dhe të mundësojë proces demokratik në parti, po ashtu mbajtje ...

Read More »