Home / Qeveritare

Qeveritare

Gati projektligji për regjistrimin e emigrantëve

Qeveria do të dorëzojë në Kuvend projektligjin për identifikimin dhe regjistrimin e shtetasve që jetojnë në emigrim. Projektligji do të krijojë një regjistër unik regjistrimi përmes të cilit do t’i garantohet çdo shtetasi shqiptarë, që jeton jashtë Shqipërisë shërbimet shtetërore ...

Read More »

Rama shpërndan leje legalizimi në Kamëz

Kryeministri Edi Rama ishte pasditen e të mërkurës në Kamëz ku shpërndalu leje legalizimi, duke theksuar se tashmë, qytetarët nuk do të marrin letra legalizimesh, por do të marrin direkt hipotekën për banesat e tyre. Rama deklaroi se tashmë hipoteka ...

Read More »

Rama: Reformim PS-së për të mbështetur reformat

Turi “Ta pastrojmë më tej Shqipërinë” nuk është një proces që synon vetëm zgjerimin, hapjen dhe rritjen e Partisë Socialiste, por është një proces i lidhur ngushtësisht edhe me reformat e ndërmarra nga Qeveria. Ndalesa e radhës e kryeministrit Edi ...

Read More »