Home / Teknologji

Teknologji

iPhone 8, me bateri të dyfishtë

Një kornizë e hollë, në linjë me Infinity Display të vendosur nga Samsung tek Galaxy 8, dhe një bateri e dyfishtë në gjendje të zgjasë jetën e saj më shumë se një ditë. Këto janë thashethemet e fundit që qarkullojnë ...

Read More »

“Eat 24”, ushqimin ua sjell roboti

Teksa flitet gjithnjë e më shumë për dronët dhe makinat pa shofer, dy ditë më parë në San Francisco, pa shumë vëmendje nga mediat, Yelp ka nisur të dorëzojë ushqime në shtëpi me shërbimin e saj “Eat24”. Ky shërbim bëhet ...

Read More »

Aplikacionet e telefonave po na “vjedhin”

Aplikacionet e telefonave inteligjentë, Android përdorin dhe shkëmbejnë dhënat personale të përdoruesve, thuhet në një studim të ri të realizuar nga Universiteti Virginia Tech. Ky është studimi i parë për “komunikimin mes aplikacioneve dhe tregtisë së informacionit”. Studiuesit thonë se ...

Read More »

Facebook Workplace është falas

Në tentativë për të tërhequr më shumë përdorues profesionalë, me një sy ndaj tregun emergjent, Facebook ka rritur fuqinë për Workplace, platformë për punën bashkëpunuese në rrjetin social. Deri tani ka qënë me pagesë, shërbimi që konkuron në mënyrë direkte ...

Read More »