Home / Rajoni

Rajoni

Vuçiç, zyrtarisht president

Historia e Serbisë deri tek Aleksandar Vuçiç. Inaugurimi solemn I presidentit serb, deri tani kryeministrit, ka tentuar të sjellë një ekspozitë mbi Serbinë e sotme dhe vizionin e saj. Vetë Vuçiç ka bërë disa ndryshime. Për herë të parë doli ...

Read More »