Home / Rajoni (page 26)

Rajoni

Interesat e SHBA-së në Ballkanin Perëndimor

Veteranë të politikës amerikane në Ballkan i janë kthyer sërish Ballkanit. Interesat e SHBA-së në Ballkanin Perëndimor janë interesa në çështjet e sigurisë, në çështjet diplomatike, ushtarake dhe ekonomike. Diskutim për Ballkanin në Institutin “EastWest”, Nju Jork “Ne pamë që ...

Read More »