Rajoni

Abazoviq: Zgjedhjet do të kenë raundin e dytë

Të drejtën e votimit e ushtroi edhe kryeministri në detyrë Dritan Abazoviq, i cili tha se atmosfera është e qetë dhe pozitive dhe se pret që i gjithë procesi të kryhet pa probleme.

Ai pret që këto zgjedhje të kenë edhe raundin e dytë, ndërsa më e rëndësishme sipas tij është që i gjithë procesi të kalojë pa probleme.

“Duhet ta dijmë që të gjithë së bashku duhet të punojmë për të ardhmen, dhe se kjo është kryesorja.” – tha Abazoviq.

Dalja më e lartë  deri në orën 15.00  ishte në rajonin qendror, 49.2, më pas atë verior 46%, ndërsa në atë jugor 37.4%.

Sipas të dhënave të fundit nga KSHZ , në Ulqin dalja deri në orën 15.00 ishte vetëm 20. 48%, ndërsa më e ulët ishte vetëm në Guci, 19.85%.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button