Rajoni

Mali i Zi: Milatoviq është më i forti në rajonin qendror, Gjukanoviq në jug dhe veri

Kandidati presidencial i Lëvizjes Evropa Tani (PES) Jakov Milatoviq dominoi në rajonin qendror dhe kandidati presidencial i Partisë Demokratike të Socialistëve (DPS) Milo Gjukanoviq në jug të vendit, tregojnë rezultatet paraprake të CEMI.

Në pjesën qendrore të vendit, kandidati i PES fitoi 35.1 për qind të votave, Gjukanoviq 31.9 dhe kandidati presidencial i Frontit Demokratik (DF) Andrija Mandiq 17.4.

Në jug të vendit, Gjukanoviç arriti një rezultat pothuajse identik si në veri (37,6 për qind), Milatoviç fitoi 23,8 për qind dhe lideri i DF 19,3 për qind të votave.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button