Home / Moda

Moda

Magjepsja “pa kufij” e Armanit

“Pa kufij, e pasur, dhe që bazohet në shumë kultura, për të krijuar një modë ku përfshirja është kundër përjashtimit. Giorgio Armani e përshkruan kështu koleksioni e tij për vjeshtë-dimër 2018 në Milano. Ndikime etnike aziatike, afrikane dhe vende të ...

Read More »

Modelet e flokëve për 2018-ën

Për modelet e flokëve 2018 tendencat sugjerojnë modele flokësh te shkurtër, me gjatësi të mesme por edhe shumë të gjata. Moda e flokëve 2018 flet për te guxuar  dhe për të eksperimentuar me look-un. Kështu modele si long bob, pixie ...

Read More »