Home / Keshilla / 5 ushqimet që shkatërrojnë trurin

5 ushqimet që shkatërrojnë trurin

Ushqimet e skuqura – Të gjithë ushqimet e skuqura kanë ndikim negativ në tru.

Mishi i kuq- Ngrënia e tij më shumë se një herë në javë do të thotë rritje e kolesterolit të keq.

Sallami – Edhe sallamet duhen shmangur për të ruajtur trurin, pasi alternohen yndyrat shtazore, kripa dhe konservues

Fast-food – Duhet treguar kujdes pasi ushqime të tilla shtojnë depresionin, ankthin dhe mungesen e përqendrimit

Alkooli- Qoftë whisky apo birrë, alkooli shkakton në të gjitha format dëmtime në tru.

Leave a Reply

%d bloggers like this: