Home / Parlamentare / “Vettingu”, 100 ditët e fundit. Në 4 shkurt nis aplikimi

“Vettingu”, 100 ditët e fundit. Në 4 shkurt nis aplikimi

Ligji i vettingut u botua të enjten në fletoren zyrtare dhe tani pritet 4 shkurti që ai të hyjë në fuqi, për t’i hapur rrugë ngritjes së organeve që do të bëjnë rivleresimin e gjyqtarëve dhe prokurorëve.

Por megjithëse krerët e maxhorancës flasin për aplikimin e tij të shpejtë, asgjë nuk pritet të ndodhë së paku për tre muaj.

Por ndërkohë, fushata elektorale mund të shtyjë edhe më shumë në kohë efektet e zbatimit të ligjit të vettingut.

Leave a Reply

%d bloggers like this: