Home / Rajoni / Maqedonia / Zoran Ivanov emërohet shef i ri i Agjencisë së Kundërzbulimit

Zoran Ivanov emërohet shef i ri i Agjencisë së Kundërzbulimit

Kryetari i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, ka emëruar shef të ri të Agjencisë për kundërzbulim, në vend të drejtorit të deritanishëm, Naqe Çulev, mandati i të cilit ka tejkaluar, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në vend të Çulev është emëruar Zoran Ivanov që deri tani e ka kryer funksionin e shefit të kundërzbulimit ushtarak në kuadër të shërbimit për kundërzbulim dhe siguri ushtarake.

Lajmi bëhet i ditur nga kabineti i kryetarit të shtetit, Gjorge Ivanov.

Leave a Reply

%d bloggers like this: