Home / roze / Michelle Obama siç nuk e kemi parë

Michelle Obama siç nuk e kemi parë

Për tetë vite të presidencës së bashkëshortit të saj, Michelle Obama mbante modele flokësh të krehura, si një Zonjë e Parë. Por deri më tani nuk e kishim pare me flokun e saj natyral.

Një foto e ish Zonjës së Parë me kaçurelat e saj natyrale po qarkullon së fundmi në Twitter dhe komentet kanë qënë mjaft pozitive. “Kjo është fotoja që e prisja prej 3 vitesh. Vetëm natyrale”, shkruan dikush.

Është e paqartë se kur është bërë foto, por mendohet të jetë bërë gjatë pushimeve të fundit të Obamave.

Leave a Reply

%d bloggers like this: