Home / roze / Përse ndihet i nderuar Harry Style

Përse ndihet i nderuar Harry Style

Harry Styles ‘është i nderuar’ të jetë kumbari i djalit të Liam Payne.

Këngëtari që së shpejti do të publikojë dhe videon e këngës së tij të re solo “Sign of the times”, tregon se dy të dashuruarit, Liam dhe Cheryl, “kishin në mendje shumë njerëz”, por Harry do të jetë më se i kënaqur nëse zgjedhin atë.

Duke folur për një radio në Manchester, ylli i One Direction thotë: “Nuk do u bëj presion më tepër. Nëse më zgjedhin do të jem mjaft i nderuar”. Duke arsyetuar vendimin, këngëtari thotë se është çështje fati, pasi ka mjaft njerëz në mendjen e Liam.

Leave a Reply

%d bloggers like this: