Home / Politika / Fleckenstein: Mirë për Shqipërinë

Fleckenstein: Mirë për Shqipërinë

Pas McAllister, edhe eurodeputeti Knut Fleckenstein, i cili ka qënë mjaft aktiv në negociatat për një marrëveshje ka uruar arritjet nga takimi Rama-Basha.

 “Urime! Mirë për Shqipërinë! Marrëveshje për zgjedhjet. I lumtur që së bashku me miqtë amerikan, McAllister dhe unë mundëm të kontribuonim”, shkruan Fleckenstein në postimin e tij në rrjetet sociale.

Leave a Reply

%d bloggers like this: